EROTRANS  transport i grupatges i missatgeria urgent

L'EMPRESA

PRESENTACIÓ DE L'EMPRESA

EROTRANS, S.A., és una empresa especialitzada en el transport de mercaderies a qualsevol lloc del món, tant a nivell nacional com transports a l’estranger. L’estructura organitzativa d’Erotrans permet realitzar transports internacionals per carretera amb la màxima eficiència, disposant d’una destacada presència a països com França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda, a més de tota la geografia estatal, Espanya i Catalunya. L’empresa també disposa de vehicles especialitzats en el transport de peces de roba i productes tèxtils, que permeten ser transportistes de productes del sector tèxtil a nivell mundial.

L’experiència professional de l’equip humà, amb més de 32 anys dedicats al sector del transport de mercaderies, fa possible donar resposta a les necessitats de transport dels clients amb la màxima eficàcia, puntualitat i professionalitat.

L’esforç constant per oferir un servei acurat d’atenció al client, fa que cada dia siguin més les empreses que, amb un alt grau de satisfacció confien en EROTRANS, S.A., que pretén a més d’una eficiència màxima oferir un tracte humà i proper per part de tots els professionals de l’empresa.
vehicles especialitzats en el transport de peces de roba i productes tèxtils
grupatges grupatjes misatgeria
xhtml válido css válido Nivel A de Conformidad