EROTRANS  transport i grupatges i missatgeria urgent

L'EMPRESA

Història de l'empresa

EROTRANS, S.A., va néixer l’any 1990 de la mà del seu fundador i actual gerent, Eugeni Rovira Segués, ja en aquell moment amb més de 16 anys d’experiència en el sector del transport.

Va néixer com una empresa familiar dedicada al transport de mercaderies de petit volum. Amb els anys i l’ampliació constant de la cartera de clients com a resultat del tracte humà rebut per EROTRANS, S.A., la flota de vehicles de l’empresa es va incrementar progressivament, disposant en l’actualitat de més de 10 vehicles (entre camions de diferents tonatges i furgonetes per a la missatgeria), que li permet donar una resposta adient a totes les necessitats de transport.

Alguns d’aquests vehicles han estat adaptats amb precisió segons les necessitats concretes del sector tèxtil, concretament per a transportar peces de roba, que actualment representa volum destacat en la xifra d’afers de l’empresa, tot i això, però, tots els vehicles de que disposa l’empresa son adequats per a transportar gairebé qualsevol tipus de mercaderia.

Història de l'empresa de transport Erotrans

Pel que fa a instal·lacions, EROTRANS, S.A., va néixer a Sant Joan de Vilatorrada i, amb el pas dels anys i l’increment de les necessitats, tant pel que fa a administració com de disposar d’un magatzem logístic adequat tant als requeriments del moment com futurs, van fer imprescindible buscar una nova seu. Aquesta necessitat, va quedar àmpliament resolta en traslladar-se a unes noves instal·lacions al polígon industrial Bufalvent de Manresa, (la zona logísticament més adequada, tant per comunicacions com per accessos) l’any 1990. Aquest canvi de seu, va permetre a l’empresa oferir noves possibilitats de servei al client, així com la incorporació del magatzem logístic, podent des d’aquell moment actuar com a magatzem regulador, ja que des d’aquestes instal·lacions, és possible emmagatzemar productes i servir-los més ràpidament en el moment en que són necessaris, podent alliberar les dependències de les empreses de mercaderies que ocupen un espai necessari per a altres finalitats.L’experiència de 32 anys que EROTRANS, S.A., posa a la seva disposició, ens permet donar resposta a tota mena de necessitats de transport de mercaderies, per específiques que siguin.

grupatges grupatjes misatgeria
xhtml válido css válido Nivel A de Conformidad