EROTRANS  transport i grupatges i missatgeria urgent

L'EMPRESA

Qui som?

EROTRANS, S.A., és una empresa familiar de transportistes especialitzada en logística i transport de mercaderies tèxtils, com son peces de roba i relacionats, disposa de vehicles adaptats a les necessitats específiques del transport de vestits i roba en general, per a transportar els productes tèxtils de la manera més adequada, i per tant lliurar totes les mercaderies en perfectes condicions per a la seva venda.

Igualment, l’empresa de transports EROTRANS, S.A., posa a la seva disposició el servei de missatgeria urgent a tot el territori nacional, ja que entre els vehicles  de la seva àmplia flota, s’hi inclouen diverses furgonetes i camions que permeten donar una resposta ràpida a les trameses urgents dels clients.

A la flota de vehicles d’EROTRANS, S.A., s’hi inclouen camions amb una gran capacitat de càrrega, podent transportar gairebé qualsevol tipus de producte o mercaderia arreu del món.

No dubti a consultar l’equip humà d’EROTRANS, S.A., per informar-se de tots els serveis que li pot oferir una empresa professional i amb experiència al sector del transport de mercaderies.

 

transportistes especialitzats en logística i transport de mercaderies tèxtils
grupatges grupatjes misatgeria
xhtml válido css válido Nivel A de Conformidad