EROTRANS  transport i grupatges i missatgeria urgent

SERVEIS

Presentació

Erotrans, S.A., posa a disposició dels clients el servei de transport tant a nivell nacional com internacional en articles de vestir, un servei ideat i evolucionat pensant en totes aquelles empreses dedicades a la comercialització de roba, elaboració de productes tèxtils, transport de matèries primeres del sector tèxtil, etc... que necessiten un sistema de transport 100% fiable per a les seves mercaderies.

Els camions i tràilers d’EROTRANS, S.A., estan adaptats especialment per a aquest tipus de transport, i per tant, les caixes de càrrega dels camions estan dotats amb les barres-penjadors necessàries per al producte, de manera que millora les condicions de transport d’aquestes mercaderies.

Així, s’eviten tots els possibles desperfectes que pugui patir el producte i que, habitualment, es deuen a una mala col·locació de la càrrega als vehicles de transport.

Actualment, EROTRANS, S.A., treballa per un bon nombre de les empreses més importants del sector tèxtil, comercialització de roba i articles de vestir,  té importants clients a països com Alemanya, França o Itàlia, i distribueix mercaderies per Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Àustria etc...

vehicles per a càrregues de diversos tonatges
vehicles per a càrregues de diversos tonatges vehicles per a càrregues de diversos tonatges
grupatges grupatjes misatgeria
xhtml válido css válido Nivel A de Conformidad