EROTRANS  transport i grupatges i missatgeria urgent

INSTAL·LACIONS

Vehicles

 

 Gràcies a la flota de vehicles d’EROTRANS, S.A., és possible que l’empresa doni resposta de manera ràpida i eficaç a les necessitats de transport plantejades pels clients. Per això, EROTRANS, S.A., disposa de tràilers i camions adaptats per al transport de roba i tèxtil en general, treballant actualment amb alguns dels principals fabricants, grans empreses tèxtils que necessiten transportar les seves mercaderies amb les màximes garanties de qualitat, seguretat i puntualitat arreu del món.

Alhora, la flota de vehicles de l’empresa fa possible transportar qualsevol enviament a qualsevol part del món, ja que la capacitat de transport arriba a tràilers de fins a 24.000 Kg, camions remolc de fins a 24.000 Kg, un camió de tres eixos amb una capacitat de fins a 12.000 Kg, i diversos camions de petit tonatge, concretament de 3.500 Kg. Pel què fa als vehicles de transport urgent i missatgeria, un furgó carrossat amb una càrrega útil màxima de 1.500 Kg, així com furgonetes de fins a 500 Kg i diversos cotxes per a enviaments de paqueteria.

Per tant, EROTRANS, S.A., és una empresa que pot oferir resposta immediata a les seves necessitats de transport de mercaderies, tant en transports nacionals al territori Espanyol, com a molts països estrangers en transport internacional.
VEHICLES EROTRANS
PES MÀXIM
TRÀILER
24.000 Kg
CAMIÓ REMOLC
24.000 Kg
CAMIÓ 3 EIXOS
12.000 Kg
CAMIÓ
3.500 Kg
FURGÓ CARROSSAT
1.500 Kg
FURGONETA
500 Kg
COTXE
200 Kg
vehicles per a càrregues de diversos tonatges vehicles per a càrregues de diversos tonatges
grupatges grupatjes misatgeria
xhtml válido css válido Nivel A de Conformidad